Lorette kozmetika

Panarom
Írta: Administrator
2014. június 30. hétfő, 15:58
Módosítás dátuma: 2017. április 16. vasárnap, 19:51

Lookx

Lookx

A Lookx Skincare termékek minden bőrtípusra és bőrproblémára megoldást nyújtanak. Ezek a Svájcban előállított készítmények összetételében egyaránt megtalálhatóak természetes és biotechnológiai hatóanyagok is.

Biotechnológiai hatóanyagok természetes anyagok, melyeket laboratóriumban továbbfejlesztettek. Ennek a folyamatnak köszönhetően a hatékonyságuk akár 50 szeresére is nőhet. Ezek gyakran bőrazonosak ezért a bőr jól tolerálja őket.

Növényi őssejtek melyeket használ a termékekben, paradicsom, szőlő, kaktuszfüge,málna. Ezek az őssejtek képesek megfelelő környezetet biztosítani a bőr őssejtjeinek, ezáltal megvédik őket a különböző káros környezeti hatásokkal szemben.

Aktív hatóanyagok:

Berry Flux Vita: Biotechnológiai komplex,tiszta esszenciális olajban oldott málna őssejt kivonat,mely azonnal és mélyen hidratál, mellette növeli a bőr rugalmasságát. Serkenti a bőr hyaluronsav termelését. Erősíti a bőr védőrétegét.

Paradicsom őssejt: Védi a bőrt a környezetszennyezéstől, a szabadgyököktől és a korai öregedéstől.A sejtek élettartamát és aktivitását növeli, és megerősíti az extracelluláris mátrixot.

Aura28 Bio Arany nanopeptid: A mbőr méályebb rétegében stimulálja a kollagént, egyensúlyba állítja a celluláris mátrixot, és azonnal feszessé varázsolja a bőrt.

Ficu Cell vita: Növényi őssejt komplex, mely a kaktuszfügéből készül. erősíti és védi a sejtmátrixot, meghosszabítja a sejtek élettartamát. Gátolja a sejtpusztulást, elősegíti a kollagén szintézist, drasztikusan növeli a sejtek energiatermelését. A bőr hidratáltságáért felelős enzimeket (Aquaporin 3, Fillagrin, Involucrin) is támogatja.

Moisture Harmonizer: Biotehnológiai komplex, optimalizálja a bőr nedvességtartalékait,feltölti a dermiszt. Stimulálja a ceramidok termelődését, növeli a bőr védelmi funkcióját. A bőr láthatóan kisimul és megtelik élettel.

Bionymph Peptide komplex: Megakadályozza a szabadgyökök kialakulását, stimulálja a kollagén szintézist, és megvédi a már meglévőket. Regu-seb: Fűrészpálmából, argánolajból, és szezámmagból álló komplex, csökkenti az 5a- reduktáz enzim működését, mely felelős a túlzott faggyútermelődésért.

Dolchios Photo Protect kivonat: (Növényi őssejt kivonat babból) Megvédi a sejteket az UV káros hatásaitól és megvédi a DNS-t. A sejtek energiaszintje megnő, így a korai öregedést is megakadályozza.

Retinol 2ndG mikrokapszulák: Tiszta retinol mikrogyöngyökbe zárva, mely extra biztonságos és fokozatosan szabadul fel a bőrben. A kapszula biztosítja a retinol optimális stabilitását és a fokozatos felszabadulását a hosszú távú hatékonyságáért. A bőr szarurétegében fokozza a sejtek megújulását, mely eredményeként a bőr megfiatalodik. A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja a kollagén szintézisét és védi a meglévő kollagént a károsodástól.