Lorette kozmetika

Szolgáltatások

  • - kozmetikai kezelések valamennyi bőrtípusra
  • - sminkelés alkalomnak megfelelően
  • - szőrtelenítés gyantával vagy ipl géppel
  • - szálankénti szempilla hosszabbítás
  • - kozmetikumok értékesítése
  • - fülbevaló belövés

Nyugodt környezetben, személyre szabott kezeléssel várlak. Egyedül dolgozom, és egyszerre egy vendéggel foglalkozom, így nem kell tartanod attól, hogy csúszás miatt várakoznod  kell vagy a kezelésed elhúzódik.

Igyekszem a tőlem telhető legjobb minőségben kiszolgálni, és a segítségedre lenni az otthoni bőrápolásban is. Próbálok akciókkal, újdonságokkal a kedvedben járni, hogy minden alkalommal megelégedetten távozz az üzletből, és lelkesen, kíváncsian látogass el újra! :)

Az egészségtudatos bőrápolás feltétele, hogy a tudományosan is megalapozott irritáló, bőrt és a szervezetet károsító anyagokat kerüljük el.A Belico Derma Concept a legkorszerűbb bőrápoló program. Harmonikusan egymásra épülő bőrápolási szaktanácsadás, szalonkezelés, kontrollált otthoni bőrápolás és termékkoncepció, melyek a bőr szemmel látható javulását segítik elő már néhány hét alatt.

BővebbenLookxA Lookx Skincare termékek minden bőrtípusra és bőrproblémára megoldást nyújtanak. Ezek a Svájcban előállított készítmények összetételében egyaránt megtalálhatóak természetes és biotechnológiai hatóanyagok is.
 

BővebbenElektrokozmetika
Az ultrahang több milliméter (akár centiméter) mélyre hatol a bőrben..

BővebbenSminkelés
Nappali, alkalmi, esküvői sminkek készítése. Arcfestés gyerekeknek.
Szempilla hosszabbítás 
Szálankénti szempilla hosszabbítás 
  

Bővebben